Tävlingar framöver

11/8 Harplinge LB & LA Hannibal
 
23-25/8 Tågarp P80, lag SM Hannibal
 
6-7/9 Kungsbacka LB+ & LA, LB & LA Hannibal
 
13/10 Varberg, LC:2 och LB:2, Trigo
Första tävlingen med min älskade Trigo på två år. 
 
vintertider är ändå lite härliga <3
 

LAG SM 2013

Tro det eller ej, men i förrgår kom jag med i min klubbs lag till SM! 
Alltså så ska jag och Dansken ner och starta LAG SM på Tågarpsorten ryttarförening. 
En liten dröm som slår in om man säger så! Har verkligen längtat och kämpat för det här och hur det än går så är det här ett bevis på att allt slit man lagt ner faktiskt gjort nytta. 
 
Kom och hejja vetja 23-25augusti på Hermanstorps Ridklubbs lag! :D
 
 
 
 

Tävlingsresultat!

Tjena!
 
Tävlade fälttävlan i Styringe i lördags och det gick ganska bra! 
Det var en P80 och en väldigt lång dag med mycket dö tid tyvärr.
 
Dressyr gick ju först och pigg var ordet! Han försökte precis som han försökte förra gången han var inne på dressyrbanan i Styringe - att springa ut! Jajamen, denna gången hann jag dock stanna upp hon tillräckligt tidigt så han hann inte hamna utanför banan. Med tanke på att han var så otroligt pigg också så gick han och spände sig. Det blev iallafall 63% och ändå helt okej.
 
Hoppningen var felfri och inga problem!
 
...Terrängen likaså, hoppade snyggt och enkelt över hinderna och allting kändes väldigt lätt, var mycket stolt över honom. Jag tror att optimaltiden var 3,10min och vi kom in på 3,09min, inte dåligt! :D 
 
Dagen resulterade i en 4 plats!
 
 
 

Dagens händelse!

Hej,
 
Igår när jag var ute och tränade Dansken, hände en grej när jag var på vägen hem. 
Jag hade precis släppt stigbyglarna och tyglarna eftersom jag skrittade av honom. Bakom oss hoppar det fram en älg ut ur skogen. Och börjar springa efter oss. Dansken blir ju hel vild och bara hoppar framåt och gör ett slags "bock språng" och jag flyger av i gruset. Jag var ju inte med på att det skulle hände när jag satt och dag drömde! När jag väl flög av blev älgen så rädd att den sprang in i skogen igen och sen kom Dansken travandes tillbaka till mig , haha, så himla gullig. 
 
Jag hoppade upp, trotts att jag tappade luften och hade rivit upp hela min sida. När jag kände på min arm, så var den helt blodig och det visade sig att jag hade fått ett jack in i ar
 
men. Man kunde se benet där inne... Så när jag kom hem bar det av till sjukhuset och jag välja mellan att sy eller tejpa. Valde att tejpa. Men jag lever! Känner mig bara lite sådär mörbultad idag :) Men idag är det dressyrträning som gäller, Tagga!